Skolstart! ?>

Skolstart!

Skolstarten är en tid fylld av känslor!

Skolstart blev det för nästan alla i vår familj detta år. Barnen har haft blandade känslor inför skolstarten, både längtan och vånda.

 

Skolstart

 

De yngre längtar efter kunskap och kompisar, medan de äldre tycker att de kunde varit sommarlov året om! Själv var jag fylld av förväntan inför min nya arbetsplats och längtade efter att få lära känna mina nya elever. Men vi hade alla en bra skolstart och första vecka.

Att komma ner till en regnvåt gata på campingen på fredag eftermiddag kändes lite vemodigt!

 

Att efter middagen gå ner till havet och lyssna på vågorna gör mig lugn och fyller mig med ny energi.

Tyvärr blev det ingen stranddag denna helg men det var uppehåll och varma vindar från havet. På stranden hade några barn haft kul och gjort riktigt fina konstverk i sanden.

Sandslott

Lördagkvällen tillbringade vi vid Tjolöholms Slott med Diggiloo. En fantastisk kväll för både barn och vuxna!

Diggiloo

 

Artister som David Lindgren, Charlotte Perrelli, Jessica Andersson, Tommy Nilsson, Robin Bengtsson, Wiktoria, Andreas Johnson,  Bruno Mitsogiannis och Özz Nujen.

Jag kommer att dela lite filmklipp på vår Facebooksida samt Instagram!

Vi dröjde oss kvar vid havet till sen eftermiddag på söndagen innan vi åkte hemåt då solen värmde så skönt.

Det märks på hela familjen att vardagen rullat igång! Att gå upp tidigt på morgonen, prestera i skolan/jobbet, sedan få ihop alla kvällsaktiviteter för barnen och läxor på det.

Men vi vänjer oss snart, det är redan tisdag! Bara 3 dagar kvar till helg och troligtvis vår sista campinghelg för säsongen.