Vår! ?>

Vår!

Äntligen är våren här!

Första tecknet har kommit. I torsdags när jag kom hem från jobbet lyste det något i min backe, där stod den ståtlig och gul årets första tussilago.

Det är så skönt ute nu luften är frisk och skön att andas och jag behöver inte längre reflexväst på morgonturen.

Våren är härlig, fylld av förväntan och så mycket att se fram emot. Campingsäsongen drar igång, sonens fotbollsträningar flyttas ut och seriespelet börjar. Tiden går fort med många röda dagar som kortar av veckorna och förlänger helgerna i husvagnen. Innan man vet ordet av så är det sommarlov.

 

Hinderbana

 

Idag var hela familjen iväg och sprang hinderbana. En skön start på dagen som uppskattades av alla. Även om det från början krävdes viss övertalning för att få med tonåringarna i familjen.

Jag har skrivit om hur viktigt det är att tro på sig själv och att man kan mer än man tror bara man vågar utmana sig. Det är precis vad jag gjort då jag tillsammans med några arbetskamrater anmälde mig till ett lopp som innebär lera, vatten och gegga! Helt galet av mig har jag känt många gånger när snö och is satt stopp för träningen, men nu äntligen är våren här så nu ska jag träna hårt. Ni får veta mer om loppet, efter att jag genomfört det!

 

våfflor

 

Nu ska jag snart sätta på våffeljärnet då vi firar våffeldagen idag eftersom vardagarna är fyllda av andra aktiviteter. Vill du ha recept på våfflor enligt paleo så klicka här.