PT-licensen är i min hand ?>

PT-licensen är i min hand

I fredags kom PT-licensen med posten.

PT-licens

 

Otroligt vad mycket jag lärt mig under detta halvår när man får det sammanfattat.

Helgen inleddes med  familjefys för andra fredagen i rad.

 

Först springer vi en runda tillsammans där fokus ligger på att lära barnen att hålla jämnt tempo och inte lockas rusa i nerförsbackarna för att sedan inte orka springa mer… Löpturen avslutas med en skön stund i den vedeldade bastun och dopp i sjön. Kul att hitta en aktivitet som vi alla kan njuta av tillsammans.

 

Familjefys

Till middag åt vi en kycklingsallad innan det var det dags för skoldisco för de minsta barnen. Dotterns klass anordnade årets disco så även vi föräldrar fick vara med på hörn och hjälpa till.

Jag håller på och planerar mat och godsaker för mitt stundande 40 årskalas. Jag vill helst ha något som kan förberedas innan så att jag kan njuta av min dag och  umgås med släkt och vänner. Det innebär en hel del provbakning nu till barnens stora glädje.

Idag blev det ännu en löptur med inslag av funktionell styrka.

Löpning med styrka

När yngsta sonen hade fotbollsträning fick jag med mig mannen ut på en tur, tänk vad mycket bra redskap man kan hitta i naturen och att solen sken på oss var en härlig bonus.

Nu blir det filmtajm som alltid på söndagar i vårt hus, vi vill ha en mysig avslutning på helgen och ladda batterierna inför kommande vecka. Idag ska vi ge den nya serien Jägarna en chans.