Vårkänslor ?>

Vårkänslor

En helg utomhus!

Efter en hektisk vecka på jobbet med långa kvällar och mycket övertid var denna helg efterlängtad. Jag hade planerat att sova länge och verkligen få sova ut men kroppen ville annat. Jag vaknade klockan 7.00 och kände mig utvilad, övriga huset sov tungt förutom de konstant hungriga hundarna. Solen sken på en krispigt frostig gräsmatta och jag valde att starta dagen med en skön promenad.

En bild säger mer än tusen ord!

Sol och D-vitamin

En underbar start på dagen. Hemma igen ville jag behålla känslan så jag hämtade med mig en kopp guldmjölk ut, satte mig mot husväggen och lyssnade på fåglarnas kvitter.

Guldmjölk

 

Efter en helgfrukost bestående av äggröra med bacon, fick jag med mig hela familjen till min favoritskog. Den är en bilresa bort och vi var där ofta när barnen var små men tyvärr blir det allt mer sällan. I  takt med att barnen växer, intresset avtar och andra aktiviteter tar allt mer tid så blir det oftast promenader i skogar som ligger närmare.

orörd skog orörd skog

All denna orörda skog men små mysiga gläntor vid vattendrag fyller kropp och själ med ro. Bästa kommentaren fick vi från barnen i bilen på vägen hem, det var en mysig promenad!

Även idag har jag tillbringat maximal tid utomhus först med en promenad med Scooby och resten av dagen utomhus i trädgården. Inte gjort så mycket nytta som jag borde gjort men njutit desto mer. Suttit och eldat bakom vårt hus. Vilket lockade ut barnen som blev inspirerade och kom ihåg receptet på det pinnbröd de gjorde på sitt ur & skur fritids när de var små.

Eld

Tacksam över denna ljuvliga helg!