Augusti är här! ?>

Augusti är här!

Juli är slut och augusti är här!

Visst märks det i luften att vi lämnat juli bakom oss. Vi har fortfarande fantastiska dagar och kvällar men luften är lite krispigare.

Igår hade vi långbord på gatan med alla sköna campingkompisar, satt ute och pratade till närmare midnatt. Alla ställde upp sina bord och tog med vad de själva ville äta, vi åt revben och några andra åt kräftor och räkor.

Vi har en sån härlig sammanhållning på gatan, jag bara älskar detta ”otvungna liv”. Alla är med på sina villkor orkar man inte en kväll är det helt ok, annars finns det alltid någon att hänga med. Vi sitter ihop på stranden, solar, badar och spelar beachvolleyboll. Nästan alla har hund så det blir sköna promenader längs med havet och kvällar med kubb, yatzy och kortspel. Antingen vi sitter hemma hos någon, på klipporna eller på sanddynerna. Barnen är med om de vill annars hänger de i husvagnen med sina iPads, PS4 eller film.

 

 

Imorgon återgår vardagen för min man, jag har en vecka kvar och barnen två veckor kvar innan skolan börjar. Det är blandade känslor inför att vardagen snart är här, då alla i familjen verkligen älskar campinglivet. Visst har vi många helger kvar, men jag vet hur det blir när vardagen kör igång med alla fotbollsmatcher…

Det blir en spännande höst med mycket förändringar. Jag har fått förlängt vikariat på samma skola men vet ännu inte vad mitt uppdrag blir, den äldsta sonen börjar högstadiet och den yngsta sonen börjar mellanstadiet. Jag blir förhoppningsvis klar med min utbildning i oktober och fyller jämnt i december. Då flyger vi till Thailand och firar för första gången i barnens liv jul och nyår i ett annat land utan släkt och vänner.

Jag hoppas under hösten även kunna erbjuda er PT-coachning  i samband med köp av kostprogram då jag fått till mig att det är en önskan av många som gör en livsstilsförändring. För att kroppen ska må bra och hänga med är träning i samband med kostförändring att föredra.

Solroser Solros Scooby & havet Mitt sommargym Havet

Denna sommar har jag fokuserat på mig själv, på att vila, träna, promenera, vara med familjen och bara ha det skönt. Det har varit välbehövligt och helt underbart. Men till hösten ska jag åter försöka fota och lägga upp lite skön inspiration på maträtter. Följ mig gärna på instagram och Facebook.