Tjejträff med massage ?>

Tjejträff med massage

Vilken ljuvlig helg jag haft!

Den senaste tiden har varit minst sagt hektisk och dessvärre inte alltid av roligheter. Min pappa drabbades av en stroke för ca 1 månad sedan vilket inneburit en hel del oro men även praktiska göromål för mig. Men denna helg har jag verkligen laddat batterierna.

Jag startade upp helgen med bowling i fredagskväll med jobbet, kul att ses en stund utanför skolans väggar. I lördags tog jag bilen till Landvetter, där jag var inbokad av 5 tjejer till att gästa deras tjejträff och förgylla den med massage. Jag måste åter poängtera hur avkopplande det är för mig att ge massage, jag stannar upp, är i nuet och ger personen på bänken en skön stunds avkoppling. Tjejerna kom från Sverige och Tyskland och ses 1 gång/år för att göra scrapbooking tillsammans, tänk vad härligt en hel helg med kompisar, prat, mys och avkoppling. Det måste jag boka in med mina tjejkompisar snart även om jag helst hoppar över scrapbookingen.

Vill du boka in mig till att gästa ditt event skicka ett mail så styr vi upp något. linda@levasockerfritt.se

Tjejträff med massage
Solen värmde skönt denna krispiga höstdag!

 

Söndagmorgon startade jag upp med en kall men uppfriskande promenad med min fina vän som alltid ger mig energi, en perfekt start på dagen. Sedan var det dags att hälsa på pappa på korttidshemmet, vilket fantastiskt jobb omsorgspersonalen gör. Pappa har blivit så mycket piggare och gladare sedan han fick lämna sjukhuset.

 

Fylld av positiv energi beslutade vi oss för att ta en sväng till svampskogen, vilket visade sig vara helt rätt beslut.

svampsvamp

Efter rensning av svamp avslutade jag helgen i soffan med familjen och känner mig lycklig!

svamp