Resultat av kostförändring ?>

Resultat av kostförändring

Vilka resultat mina klienter har fått!

Jag har under våren haft glädjen att följa ett härligt gäng människor, både online och ”live”. Alla har haft sina olika mål, bakgrunder och förutsättningar.

Genom att ändra äta rent låter du din kropp vila från inflammationer och läka inifrån och ut.

När man köper kostprogram av mig så har jag 4 olika paket att välja på:

  • 4 veckors kostprogram för 299 kr.
  • Veckomenyer med tillhörande inköpslista samt kompletta recept för frukost, lunch och middag samt några recept på alternativa snacks och godsaker.
  • 8 veckors kostprogram 499 kr.
  • Veckomenyer med tillhörande inköpslista samt kompletta recept för frukost, lunch och middag samt några recept på alternativa snacks och godsaker.
  • Lilla paketet 799kr
  • 8 veckors kostprogram samt en uppstart med mig där vi gör en nutidsanalys och hälsoenkät, men som sedan vill stå på egna ben.
  • Stora paketet 999kr
  • 8 veckors kostprogram en uppstart med mig där vi gör en nutidsanalys och hälsoenkät samt 12 veckors coachning online av mig.

Just hälsoenkäten är riktigt rolig att följa då den mäter både ”hårda” faktorer som vikt och omkrets men även ”mjuka” faktorer som den upplevda hälsan.

I stort sett alla klienter upplever en förbättrad hälsa

Många får bättre sömn, mjukare hud och känner att de har bättre koll på magen. För några har det varit ett uppvaknande att det faktiskt var socker och gluten som var problemet istället för förslitningsvärk. Tänk vad underbart att få uppleva dagar fria från värk genom att ”bara” ändra sin kost.

Viktnedgång

De som haft viktnedgång som mål har gjort resultat efter sina förutsättningar, det beror ju på många saker vad siffran blir. Allt från hur mycket övervikt du har till hur aktiv du kan vara samt hur stor kostförändring du är villig att göra. Det har varit siffror mellan 3-20 kg beroende på person, men alla har varit supernöjda med just sina siffror.

Personlig Träning

Några klienter har valt att köpa ett 8 veckors kostprogram och kompletterat med PT-timmar istället för coachingen. Ett klokt val för dem som har den möjligheten då du med träning inte bara går ner i vikt utan även formar kroppen under viktnedgången.

Vad är ditt mål?

Varför inte tillbringa sommaren i hängmattan med mina kostprogram och läsa in dig på paleokosten? Eller kanske starta upp ditt nya liv nu när tid och ork finns innan vardagen knackar på dörren igen?

Du beställer enklast genom att Swisha till 123 047 1722, skriv din mailadress i meddelanderutan.

För mer info om betalningsalternativ samt hur du beställer klicka här.