Matlagning utomhus! ?>

Matlagning utomhus!

Vår = utomhus!

I lördags tillbringade vi nästa hela dagen utomhus som sig bör när det är vår. Även om solen stundtals lyste med sin frånvaro så värmde elden skönt.

 

Matlagning utomhus

 

Vi hade förberett alla råvaror innan för att bara kunna vara, njuta av stillheten från knastrande eld och kvittrande fåglar. Barnen hade fullt upp med att tälja pinnar och bygga koja med en yngre kompis som var på besök. När elden var redo körde jag igång med matlagning enligt följande:

Matlagning utomhus

 

 

  1. Stek bacon
  2. Tillsätt hackad lök, vitlök och svamp
  3. Tillsätt tomater och broccoli

 

Till detta åt barnen pasta och jag en fräsch sallad som tillbehör. Om jag tillagat detta inne så hade jag gjort squashpasta till mig, men det blev lite för många grytor att hålla varma på en eld så barnen fick sin önskan denna gång.

 

 

 

FamiljetidVi har även hunnit med härliga promenader med hundarna under helgen. Det har varit så skönt att verkligen prioritera tid med familjen denna helg, då de ger mig så mycket energi.

Extra viktigt nu när veckorna är proppfyllda med jobb, PT-pass och massagekunder. Vilket som jag skrev är superkul, men tiden räcker inte till allt…

Om några veckor är denna glänta fylld av vitsippor, våren är verkligen fylld av förväntan!

 

vår-förväntan