Sommar, sol, grillat & massage! ?>

Sommar, sol, grillat & massage!

Solen skiner, himlen är blå vad det är härligt att leva då…

 

Avkoppling

 

Jag njuter för fullt av allt livet har att erbjuda mig just nu. Långpromenader varvat med jogg, sköna styrketräningspass i gymet, god grillad mat och mycket tid att umgås med familj och vänner på campingen.

Recept på bästa bearnaisesåsen kommer här:

  • 3 äggulor
  • 3 msk olja
  • 2 msk hett vatten
  • 1 msk citronjuice
  • Dragon
  • Salt, peppar & lite cayenne

Vispa först äggulorna i en skål, häll i olja, citronjuice och kryddorna. Sätt skålen över en gryta med kokande vatten och vispa till dess att det tjocknar ca 1-2 min. Om du hellre vill ha kryddsmör att lägga på köttbiten, så ställ in såsen i kylen så stelnar den.

Utflykt!

Idag testade vi hinderbanan på Johnssons Gård utanför Varberg som Golden Wellness ansvarar för, ett riktigt rolig utflyktsmål som jag varmt rekommenderar. Läs mer om den här.

hinderbana, golden wellness

 

Massage!

De dagar lusten faller på ställer jag upp mitt tält på stranddynerna och erbjuder massage. För var det något jag verkligen njöt av i Thailand var det just möjligheten att få massage till en billig peng för total avkoppling. Det har uppmärksammats och spridits både på campingen och i samhället vilket lett till att jag har fått många nöjda kunder. Jättekul att få så positiv respons och feedback från nya kunder.

 

Massage

 

Så har du vägarna förbi Åsa camping på din semester så kom ner till stranddynerna och unna dig en massage!