Tiden rusar iväg! ?>

Tiden rusar iväg!

Jag hinner inte med min blogg…

Jag känner verkligen att jag är på slutspurten av utbildningen nu. Deadline för inlämning av mitt PT-klientarbete är nästa helg, sedan återstår en vecka av pluggande hemma. Innan det dags för sista träffen och 3 timmars examination + praktiskt test. Så att all ledig tid går åt till studier just nu har väl sina förklarliga skäl.

Med denna planering så lägger jag heller inte mycket tid på mat som ni förstår. Så mina lunchlådor och middagar blir inga vackra foton att visa upp i bloggen. Det blir mycket ”hopkok” och snabba kalla lösningar i form av smoothies och chiapudding. Det är lätt att ha med i väskan med en kylklamp och gör att jag kan jobba in min lunchrast. (även om jag inte förespråkar det beteendet)

Nasi gorengNasi goreng

  • Stekt köttfärs
  • Vitkål
  • Gul lök
  • Vitlök
  • Chili
  • Massa curry

 

En favorit som inte ser mycket ut för världen men som smakar gott, är lätt att frysa in och allt ryms i en låda. Givetvis är det gott med en fräsch sallad till, men den funkar att äta rakt ur burken på stående fot om det är vad som krävs för stunden.

Vill man ha tips på lite snyggare mat som sköter sig självt, så gjorde jag denna helg helstekt laxsida i ugn. Jag köpte en färsk laxsida, penslade med olivolja, pressad vitlök, salt och peppar. Sedan skötte den sig själv på 180 grader i varmluftsugn, kanske 200 grader i vanlig. Till det hade jag min kalla vitlökssås  och räkor, mycket gott!

Hel laxsida i ugn, paleo

 

Nästa inlägg kommer att handla om budget, hur kan man leva paleo på liten plånbok? Går det?

Visst gör det, med vissa anpassningar!

Avslutar med lite bilder från en härlig energigivande stund i skogen, med Scooby och Bosse idag.