Tjejmys en underbar start! ?>

Tjejmys en underbar start!

Startar semestern med tjejmys i husvagnen!

Efter en trevlig midsommarhelg med vänner och allt som hör dit, dans runt stången, lekar och fotbollsmatch mot barnen. Den spännande VM-matchen mot Tyskland på storbildskärm med hela campingen.

Så var det dags att lämna av mannen som ska jobba en vecka till och sönerna  hemma med hundarna. För att hämta upp dotterns kompis och åka tillbaka till husvagnen.

Tjejmys!

Att bara vara är semester för mig att ha det lugnt, skönt och inga måsten. Tjejerna har skött sig själva, promenerat, badat, cyklat, fnissat och spelat spel.

 

Avkoppling vid havet

 

Själv har jag börjat dagarna med en löpartur längs med havet följt av ett ljuvligt morgondopp i ett stilla hav. Jag har stoppat näsan i mitt plugg och legat i solstolen på stranden med en ljudbok i öronen. Min plan var att kunna lyssna på studentlitteraturen men tyvärr fanns inte den på Storytel, så det fick bli Persbrandts bok.

 

Kvällarna har vi tillbringat på klipporna med räkor, jordgubbar, solnedgång och kvällsdopp!

 

Mys

 

Men även om jag njuter av lugnet och tystnaden så längtar jag efter mina grabbar och hundar, så idag är det dags att åka hem. Jag ska tvätta det sista och städa av huset sedan är det dags att flytta till husvagnen på heltid i några veckor.