Årets julklapp! ?>

Årets julklapp!

Presentkort på massage

Ingenting är som vanligt i år pga den pandemi som råder i världen, Covid-19. Familjer firar jul på distans via FaceTime, skype eller andra kanaler. Hur blir det då med jultomten vågar han komma på besök i dessa tider eller ska även han hälsa på digitalt? Hur blir det med julklapparna? Posten varnar för långa väntetider och utlämningsställen vädjar till oss att hämta ut våra paket i tid då de har överfullt på sina lager.

En julklapp som enkelt går att skicka via ”vanlig post” dvs som ett brev som landar i din brevlåda det är ett presentkort.

Massage

 

Just därför har jag tagit fram ett presentkort på massage. För även om livet  känns hopplöst just nu och som att vi aldrig mer kommer att ses på riktigt så kommer det en vår. En vår och sommar då vi åter kan vara ute och som många av er vet så masserar jag gärna ute.

 

Massage

 

Jag hade själv Corona i början av november och tog i fredags ett antikroppstest som jag hoppas kommer att visa att jag har antikroppar. Forskningen kommer ständigt med nya riktlinjer i takt med att pandemin växer, så vem vet vad som gäller imorgon. Men jag hoppas att antikropparna innebär att jag inte kan bära på smittan och att det därmed är säkert att få massage av mig, självklart spritar jag bänken och byter handduk efter varje kund.

Hembesök

Skulle det kännas tryggare för dig att få massage i ditt eget hem så erbjuder jag hembesök för kunder inom en timma från Borås dvs Göteborg, Jönköping, Varberg mm.  Då vill jag att ni samlar ihop minst 4 kunder. Inom Boråsområdet erbjuder jag hembesök för 1-2 kunder. Vid hembesök tillkommer en kostnad för resan, vilket vi löser vid tidsbokningen. För att boka massage mailar du mig på linda@levasockerfritt.se så byter vi nummer och löser bokningen smidigt.

Presentkort

För att beställa ett presentkort på massage av mig så swishar du det belopp som du vill att presentkortet ska ha (en massage eller flera)+ porto till 123 047 1722 i meddelanderutan skriver du den adress presentkortet ska skickas till. Om inte adressen får plats i meddelanderutan  så maila mig den på linda@levasockerfritt.se

  • 1 massage + porto 410kr
  • 2 massage + porto 810kr
  • 3 massage + porto 1210kr

 

Jag önskar er en skön andra advent!