Fina resultat ?>

Fina resultat

Det är härligt med positiv feedback!

Jag fick ett meddelande att min mailbox började bli full och insåg att jag hade sparat mail från 2016, då jag startade mitt företag. Min mailbox informerade mig om att jag har ett maxtak på 5000 mail. Då jag började läsa igenom vad inkorgen innehöll blev jag alldeles varm inombords. Den var full av nöjda kunder!

Jag får ofta får mail från kunder som beskriver hur deras liv förändrats till det bättre efter att de bytt kost, och dessa vill jag ju inte slänga för de gör mig så glad.  Men nu var det tyvärr dags, men jag fick en ordentlig kick av att läsa alla era mail igen, så tack än en gång för att ni delar med er.

För er som står i startgroparna och vill ha en förändring men tycker att allt verkar så jobbigt, kika in på min hemsida och läs om mina kostprogram. Genom dem får du allt du behöver för en snabb start på en livsstilsförändring. Det enda du behöver göra är att handla det som står på inhandlingslistan för veckomenyn och tillaga maten, som enligt mitt motto ska stå på bordet inom ca 30 min. Se nedan hur det är upplagt och hur en vecka kan se ut. Alla recept är fria från gluten, mejeri och vitt socker.

 

Låter det orimligt?

Det är det inte, kika in så får du se. https://levasockerfritt.se

Finns det inget annat alternativ undrar en del kunder som inte vill avstå från fredagsölen eller lördagsgodiset. Så klart det gör, du väljer själv vart du vill lägga nivån för din livsstilsförändring. Jag har haft nöjda kunder som följer recepten, dricker ett glas vin till middagen på helgen, äter fil till frukost och har mjölk i kaffet. De har ändå upplevt att att deras kroppar svarat bra på kostförändringen. Allt utgår från dig, vad ditt mål är och vad du har för grundförutsättningar.

Kyckling med svampomelett
Kyckling med svampomelett och sallad

Vill du börja på egen hand så är det en bra start att ta bort de snabba kolhydraterna pasta och bröd, fyll istället tallriken med mycket sallad. Ät efter klockan dvs innan du blir hungrig för då är det lättare att välja rätt, än när du redan är tokhungrig och vill stoppa något snabbt i munnen. Drick mycket vatten, ofta är vi törstiga när vi tror att vi är hungriga.

Har du frågor och vill veta mer, maila mig gärna på linda@levasockerfritt.se

Lycka till!