Vår! ?>

Vår!

Våren är här!

För idag såg jag årets första tussilago, det är vårtecken för mig. För bara någon vecka sedan började jag nästan tvivla, det kändes som att snön skulle ligga kvar till maj. Men nu känns det i hela kroppen att våren är här, det är bara lite snö som ligger kvar där solen inte nått fram.

Vårtecken

 

En långledighet med påskfirande och annat är nu till ända. Vi har hunnit med oerhört mycket under dessa dagar.

Guidad konstvandring runt Borås

Tänk så mycket fint det finns som jag bara passerar. Oerhört häftiga konstverk, ett som verkligen fick mig att stanna upp var polarvargen gjord på skräp och annat som människor slängt. Att få reda på bakgrunden till de olika konstverken, att skidåkaren som kör utför berget är ett minne från en man som åkt skidor ner för Mount Everest. Att det runt om i stan finns små män som sitter gömda på väggar både högt och lågt. House of knowledge som är perfekt placerad mitt i Simonsland nära högskolan, en fantastisk staty skapad av bokstäver. Knallen hör ju hemma i Borås.

Konstvandring i Borås Konstvandring Borås

No Limit Street Art

Festivalen som har gett Borås oerhört häftiga målningar, den sista bilden jag lagt upp har haft Nils Holgerssons resa som inspiration. Där konstnären blandat olika stilar i en och samma räv eller kan det vara två rävar… Det är upp till betraktaren att avgöra.

PT-utbildning

Nu börjar påsklovet för mig och barnen. Lovet för mig blir inläsning av kroppen med allt vad det innebär anatomi, muskler och rörelsemönster. För jag har precis påbörjat ytterligare en distansutbildning, denna gång till PT.

Jag ser verkligen fram emot utbildningen och att få utveckla mitt företag till en helhetslösning för en komplett livsstilsförändring. Att genom coachingpaketet kunna erbjuda mina kunder inte bara coachning i kost och livsstil utan även kunna ge anpassade träningsprogram.

PT

 

Ta gärna del av mina erbjudanden, kom i form till sommaren genom något av mina paket just nu till rabatterade priser från 249 kr!