Nöjd kund med artros! ?>

Nöjd kund med artros!

Mail från nöjd kund med artros!

Feedback från nöjda kunder är alltid kul att få, idag delar jag med mig av ett brev jag fick i förra veckan. Det gör mig så glad att fler liksom jag själv får uppleva de kroppsligt positiva effekterna denna livsstil ger. Att få hjälpa andra till en bättre hälsa är målsättningen med mitt företag.

 

Hej 

Jag har något kul att berätta för dig!

Om mitt nya liv med din fina kokbok – Leva sockerfritt.

Wow, så härligt det är att leva sockerfritt.

Jag har artros i mina tummar och detta har blivit så mycket bättre. Tur att den första läkaren inte fick sätta kniven i tummarna.

Jag började min resa den 8 januari med 4 veckor helt utan socker, gluten och laktos.

Sedan har jag tillåtit lite gluten och laktos. Om det varit svårt att hitta något bättre/enklare alternativ.

Artrosen är på en mycket överkomlig nivå fast jag jobbar 10-12 timmar en del dagar.

Så när folk i min omgivning frågar hur länge jag ska hålla på med denna ”diet” så är mitt svar – jag har ingen diet utan jag har hittat ett underbart sätt att förhålla mig till det jag äter.

Jag har på köpet gått ner 14 kg ….

Utan att göra något …bara ersätta sockret (och laktos och gluten ibland, rätt ofta) med annat J

Tyvärr har jag inga mått men några byxor som sitter riktigt illa nu för tiden, så det är dags att köpa en ny garderob till sommaren vilket är en trevlig bieffekt.

Men den bästa och största vinsten för mig är att jag äntligen hittat en hållbar lösning för min artros, det är så skönt att få må bra!

Jag önskar dig en fin vår och sommar och framför allt ett stort lycka till med ditt företag, hoppas att fler med mig får upp ögonen för denna livsstil!

TUSEN TUSEN TACK!

Kram

// Monika

 

Vill du ta chansen att må som Monika, jag har just nu kampanj på mina kostprogram, klicka på länken för mer info om sommarkampanjen.


Leva sockerfritt 3 månader